Com posicionar millor els meus vídeos d'empresa a YouTube?

Victor Garcia 24 de gen. 2020 2 minuts de lectura
Spread the love

En múltiples ocasions els nostres clients ens han consultat respecte a com posicionar millor els seus vídeos d'empresa a YouTube. En aquest article, per tant, volem mostrar uns consells que ajudin a les empreses a posicionar millor els seus vídeos d'empresa a YouTube.

 

Definir les paraules clau que descriuen el meu canal

Per posicionar millor els nostres vídeos d'empresa a YouTube haurem de començar per qüestionar-nos el següent: quin és el camp semàntic que defineix la meva contingut? Que no t'espanti aquesta pregunta. És potser la més important i amb la qual aconseguirem les eines necessàries per començar a posicionar el nostre canal.

Perquè tot sigui més específic utilitzarem un canal hipotètic per anar contestant aquestes preguntes. Imaginem que el nostre canal està relacionat amb viatges.

 

Brainstorming de conceptes relacionats amb el meu canal

Quines paraules es relacionen amb aquest contingut? Quan viatgem realitzem vols, vam muntar a avions, trens, vaixells, vam realitzar recorreguts , rutes, fem servir maletes, empaquetem roba, veiem edificis simbòlics, etc. Com més extensa la llista millor, totes aquestes paraules i conceptes ens serviran molt a l'hora de generar contingut de valor que respongui al que els usuaris busquen a YouTube. Alguns possibles títols amb aquestes paraules serien:

  • Com trobar els vols més barats.
    • Aquesta temàtica ens permet fins i tot especificar països per millorar la qualitat de la retenció d'audiència i fins cercadors de vols per fer campanyes amb empreses.
  • Quins són els trens més còmodes per a un viatge llarg.
    • Igual que en el cas anterior podem cobrir infinitat de variables sobre aquest tema incloent també empreses.
  • Què creuers hi ha pel mediterrani
  • Les rutes més famoses per fer als Estats Units
  • Millor maleta qualitat preu per viatjar.
    • Maleta més resistent, opinió, review, moltes variables interessants i amb opcions de campanya.
  • La millor manera d'empaquetar roba per a un viatge.
  • Els llocs que no et pots perdre si vas a Londres.

Només hem posat un exemple per paraula però com podeu comprovar podríem trobar fàcilment més de 100 continguts interessants i útils per a la nostra audiència hipotètica.

 

Campanya #askdigitalmakers

 

Estudiar com han funcionat les paraules clau a YouTube

A continuació, amb aquest brainstorming podem fer dues coses: com deia fa un moment ja estem preparats per començar a generar contingut de valor per als nostres futurs subscriptors, però també estem preparats per estudiar com han treballat la resta de canals (la nostra competència) els vídeos relacionats amb aquestes temàtiques.

 

Estudiar cómo han funcionado las palabras clave en YouTube

 

Per a això buscarem a YouTube els títols que hem generat prèviament i veurem què tal han funcionat en altres canals. Ens fixarem en els vídeos amb més visites i estudiarem el títol que han utilitzat així com la miniatura, descripció i keywords.

Amb aquesta informació podrem generar contingut que es relacioni amb aquests vídeos que ja tenen moltes visites, moltes vegades fins i tot posicionant per sobre si ens ho proposem.

Per a més contingut rellevant, no ho dubtis, subscriu-te ja al nostre newsletter o segueix-nos a la xarxa social que prefereixis.

Victor Garcia
Capaz de dar un buen servicio a varios clientes a la vez sin despeinarse, Victor es la persona a buscar si se quiere consejo en YouTube e Instagram o si se quiere un trabajo rápido y profesional en diseño y programación.
Spread the love
Nueva llamada a la acción