Xerrada sobre Transformació Digital al MGTI de La Salle

Equip DigitalMakers 20 de juny 2017 1 minuts de lectura
Spread the love

Fa uns dies, el nostre gerent Pasqual Flores, va tenir el plaer de donar una xerrada sobre Transformació Digital a La Salle Barcelona, específicament amb els alumnes del Master en Direcció Tecnològica (MGTI).

La sessió va durar aproximadament dues hores i mitja, i es va dividir bàsicament en tres seccions de 45 minuts cada una:

  • Context i ¿Què és digital?
  • Cas DigitalMakers
  • Cas Sanimatic

Així doncs, en primer lloc, varem posar a l’audiència en context explicant que es tracta d’una sessió ja preparada que emprem per àmbits acadèmics (sobretot per amb l’objectiu de compartir la nostra experiència real del dia a dia), però sobretot ha estat dissenyada i habitualment l’emprem també com a sessió de “xoc” per l’equip humà de les empreses on iniciem processos de Transformació Digital.

Per tant, amb aquesta sessió de “xoc” el que pretenem és provocar un canvi en el “Mindset”, en la forma de pensar de l’empresa.

Tal i com varem explicar als alumnes, el nostre client tipus, amb el que estem treballant més habitualment és aquella empresa que factura entre 5 i 10 milions d’euros, és a dir que ja té certa estructura (departament de compres, atenció al client, logística, producció, etc), i que també té entre 50 i 100 anys d’història; fet que implica que son empreses fortes que ja han passat per diverses situacion de canvi, però que ara elles com a ens, i per sobre de tot el seu equip humà s’enfronta a un nou escenari digital.

Passem, a comentar i reflexionar plegats sobre  ¿Què significa digital?alineant  nomenclatura, significats i marc de treball.

En segon lloc, expliquem el nostre propi cas a Digital Makers, d’on venim, cap a on anem, i el nostre mètode de treball DM0 simplificat per afrontar procesos de transformació digital.

En tercer i últim lloc, expliquem un cas teoric que anomenem acadèmicament Sanimatic, amb tots els elements habituals d’un procés de transformació digital.

Per concloure, agrair als alumnes tant l’assistència com les interessants aportacions que varem dur a terme durant la sessió.

 

 Conjuntar el flux de conversió i l’experiència d’usuari

 

Topics: Blog

Per a més contingut rellevant, no ho dubtis, subscriu-te ja al nostre newsletter o segueix-nos a la xarxa social que prefereixis.

Equip DigitalMakers
Acompanyem a les empreses per créixer digitalment Acompañamos a las empresas para crecer digitalmente We support the companies to grow digitally
Spread the love
Nueva llamada a la acción