Com integrar Hubspot amb Wordpress

Jordi Prat 17 de març 2022 2 minuts de lectura
Spread the love

Hubspot disposa d'un CMS propi que funciona d'allò més bé ja que de manera nativa es poden integrar totes les eines de Hubspot (CTA's, forms, meeting tools, etc). Permet crear pàgines amb drag&drop i a més permet tenir un reporting de tot el buyer's journey molt més precís.

Però per al dia d'avui, suposem que acabem de descobrir Hubspot i que valorem seriosament introduir-lo en els nostres processos de Màrqueting i de Vendes, però el primer inconvenient és: Què fem amb la nostra web? No fa ni un any que la vam fer en Wordpress...

 

Hubspot, un CRM integrador

Malgrat disposar d'un CMS propi, Hubspot és coneixedor de la realitat digital del mercat, per això ofereix en les seves llicències la possibilitat d'integrar les seves eines externament en d'altres CMS del mercat.

Això està molt bé, però...Exactament què puc integrar amb el meu Wordpress?

Posem que tenim una web corporativa, amb els seus apartats, els seus casos d'èxit, la seva pàgina de contacte i pot ser que també el blog.

HubSpot-WordPress-Plugin

Integra els CTA's 

Pots crear els CTA'sHubspot i mitjançant el codi que et facilita, afegir-lo al teu web per a:

  • Afegir un botó de meeting tool perquè directament puguin agendar una reunió amb el teu equip comercial.
  • Reemplaçar tots els botons/enllacis cap a continguts descargables podent tenir un reporting específic de cadascun d'ells.
  • Afegir bàners en el blog cap a recursos propis com a casos d'èxit o descargables.

Integra els formularis 

De la mateixa manera que els CTA's, podrem integrar tots els formularis de la nostra web amb Hubspot sense perdre la usabilitat ni l'estètica de la nostra web, però aconseguint que:

  • Tots els contactes que enviïn un formulari quedin automàticament registrats en el nostre compte de Hubspot.
  • Tota l'activitat d'aquests contactes quedi registrada en la seva fitxa en Hubspot.

Integra el Xat

L'eina de xat també està disponible per a integrar-la en plataformes externes a Hubspot, podent configurar en quines pàgines o idiomes es mostra cadascun dels xats creats.

Integra l'analítica web

La integració de l'analítica web ens permetrà en un percentatge bastant elevat, extreure la informació de les visites a la nostra web. Això ens permetrà utilitzar la part de reporting. Al seu torn, l'activitat dels nostres contactes també podrà ser monitorada (sempre que accepten prèviament la política de cookies).

Plugin Wordpress

Per a facilitar el procés d'integració a través dels codis d'incrustació, en Wordpress s'ha creat un plugin capaç de vincular tots dos comptes permetent així tenir accés a les eines de Hubspot en el propi panell de Wordpress.

 

Amb aquest article sobre la integració de Hubspot amb Wordpress hem volgut animar-te a utilitzar Hubspot en els teus processos de màrqueting i vendes independentment del CMS que utilitzis gràcies a la seva alta capacitat d'adaptació i d'integració amb eines de tercers. Esperem que et sigui d'ajuda i estarem encantats que comparteixis amb nosaltres les teves impressions.

 

Per a més contingut rellevant, no ho dubtis, subscriu-te ja al nostre newsletter o segueix-nos a la xarxa social que prefereixis.

Jordi Prat
Profundament professional i realista, el Jordi és el gestor de projectes i consultor estratègic a DigitalMakers, especialista en marketing que no té por a dir les veritats als clients perque puguin millorar en el seu negoci.
Spread the love
Nueva llamada a la acción