Gràcies per tot, 2017. Benvingut, 2018!!

Pasqual Flores 12 de gen. 2018 2 minuts de lectura
Spread the love

En tota empresa, la fi d’un any i l’inici d’un de nou sempre és motiu de reflexió i de planificació sobre el que vindrà.

En el cas de DigitalMakers, estem molt agraïts pels fruits que gràcies a la confiança dels nostres clients i a l’esforç de tot l’equip ens ha portat el 2017.

Per explicar-vos-ho no hi cabria tot en un sol post, però sí que volem almenys anomenar allò més rellevant. Volem recordar especialment aquests èxits:

  1. Hem acompanyat a una pyme per ajudar a donar un millor servei als seus clients mitjançant el seu e-commerce, aconseguint triplicar la facturació en vendes de l’any anterior.  
  2. Hem acompanyat a un professional en la seva aventura per divulgar el coneixement sobre com cuidar al millor amic de l’home augmentant de 4.000 a més de 100.000 suscriptors a finals del 2017 i monetitzant el canal.
  3. Hem acompanyat a gerents de pymes convertint-nos en el seu Departament de Comunicació Extern, donant suport per comunicar als seus clients i potencials clients tot el valor que la seva empresa genera, a través dels diferents canals de comunicació, tant on-line (blog, etc) com off-line (díptics, etc). Hem cobert totes les necessitats, des de la revisió de continguts per donar un enfocament més llegible i trobable en els cercadors (servei de copywriting), fins a realitzar les fotografies dels seus productes i instal·lacions, passant per la coordinació de tots els actors implicats en el procés comunicatiu.
  4. Hem acompanyat a responsables de marketing de pymes per donar-los el múscul tècnic que necessiten en el canal digital, per comunicar millor els seus serveis, difondre contingut de valor, gestionar esdeveniments, etc.
  5. Hem col·laborat amb la gran empresa en multitud de projectes, com per exemple, maquetació web, web data entry, gestió d’entorns, manteniment de gestors de continguts, etc.
  6. Hem col·laborat amb l’administració pública en projectes tals com gestió i manteniment de dominis i manteniment de gestors de continguts.
  7. Hem col·laborat amb els informàtics de col·legis professionals per ajudar-los a optimitzar el seu procés de sincronització de suscriptors de mailing sobre Mailchimp amb el seu ERP.
  8. Hem col·laborat amb La Salle Barcelona, específicament amb els alumnes del Màster en Direcció Tecnològica (MGTI) i l’Institut Cultural CIC, i diverses empreses, fent xerrades sobre transformació digital.
  9. Hem realitzat el desenvolupament web de múltiples webs corporatives incloent la migració de continguts de l’antiga a la nova, amb el seu posterior manteniment web.
  10. Hem ajudat a les empreses realitzant la gestió, manteniment i suport tècnic dels seus dominis web, hostings i googleapps.

A més, volem compartir amb vosaltres les fites que internament a DigitalMakers hem aconseguit:

  • Tal com l’ave fènix va fer, aquest setembre del 2017 el nostre equip ha renascut amb la nova marcaDigitalMakers per donar nom i consolidar allò que ja portàvem treballant fa un parell d’anys: acompanyar a les empreses en el seu creixement digital.
  • Per cinquè any consecutiu a DigitalMakers continuem en creixement. Hem augmentat un 7% les nostres vendes anuals, consolidant el model d’agència en el que crèiem.

I amb aquests bons resultats volem donar les gràcies al 2017 i dir “benvingut 2018”. Estem segurs que serà un any ple de nous reptes i objectius:

Volem continuar escoltant i satisfent les necessitats dels nostres clients.

  • Treballarem per difondre el que aprenem cada dia, perquè creiem que els fruits de la feina ben feta arriben quan agència i client són al mateix vaixell. Nosaltres aprenem i assimilem el negoci dels nostres clients i ells aprenen i reben assessorament sobre el món digital.

Acompanya’ns i junts farem créixer el teu negoci

Si tens algun dubte, suggerència o pregunta, pots fer-nos-la saber enviant-nos un email a contacte. I també pots seguir-nos a les nostres xarxes socials (linkedintwitterinstagram …) per estar asabenta’t de tot el que té a veure amb el món digital.

En el nostre blog trobaràs sempre informació pràctica per transformar el teu negoci digitalment i aconseguir els teus objectius. Subscriu-t’hi en el peu de la nostra pàgina i rebràs periòdicament un email amb un nou article. 

Topics: Blog

Per a més contingut rellevant, no ho dubtis, subscriu-te ja al nostre newsletter o segueix-nos a la xarxa social que prefereixis.

Pasqual Flores
Soci a DigitalMakers.cat, expert Digital. Ha treballat en projectes Tecnològics i d’Internet durant els últims 20 anys. Executive Master in Digital Business per ESADE
Spread the love
Nueva llamada a la acción